FEN BİLİMLERİ

Ekm

Uzay, insanlık için sonsuz bir keşif alanı olmaya devam ediyor. Gezegenler, yıldızlar ve galaksiler hakkındaki bilgilerimiz her geçen gün artıyor. Bu keşif yolculuğunda, uzay araçları belki de en önemli araçlarımızdan biridir. 7. sınıf öğrencilerine yönelik uzay araçlarını tanıma etkinliklerinin önemi, bu araçların evrenin sırlarını çözmemize ve insanlık için büyük faydalar sağlamamıza katkıda bulunur.

Ekm

Bu etkinlikler, öğrencilerimizin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmelerine ve evrenin gizemlerine daha yakından bakmalarına yardımcı oluyor. Gezegenler Ünitesi etkinlikleri, öğrencilerimizin evrenin sırlarına duyduğu merakı besliyor ve astronomiye olan ilgilerini artırıyor.

Okulumuz, öğrencilerimize bilimin büyülü dünyasını keşfetme fırsatı sunmaktan gurur duyuyor ve Gezegenler Ünitesi etkinlikleri, bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Umarız bu etkinlikler, geleceğin bilim insanlarını ve gökbilimcilerini yetiştirmemize katkıda bulunur. Gezegenler Ünitesi etkinliklerini sabırsızlıkla bekliyoruz!

Ekm

5. SINIFLARDA GÜNEŞ, DÜNYA, AY'I TANIMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI.