İlk ders "15 Temmuz Darbe Girişimi" oldu

Okulumuzda 2016-20 17 eğitim-öğretim yılı, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilk ders ile başladı.Okulumuzda 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili bir program yapıldı.Programda o kul müdürümüz Bayram BUYLU, öğrenci ve velilere hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en sıcak temmuzunu yaşadığını belirterek, "Hainler, çocuklarımızın geleceğini çalmak istediler. Ancak, milletin karşı duruşuyla hain emellerine ulaşamadılar" dedi. Programın  ardından öğrenciler derslere girdi.
Derslerine giren  öğrencilere, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan broşür dağıtıldı. Önsüzü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan, ´15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizin Anısına´ başlıklı broşürde öğrencilere; darbenin ne olduğu, darbe girişiminde yaşamını yitiren şehitler, 15 Temmuz gecesindeki gelişmeler yeralırken, son sayfalarında ´Demokraksi Nöbetleri ile Yenikapı Mitingi´ konusuda öğrencilere bilgiler aktarıldı.