2014-2015 Öğretim yılı Kutlu Doğum Haftası kutlandı.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Kutlu Doğum Haftası propramı Çerkeş İmam Hatip Ortaokulu tarafından 15.04.2015 Çarşamba günü Çerkeş AVM. düğün salonunda kutlandı. Proğramıza halkımızın yoğun katılımı oldu.Proğrama Çerkeş Belediye Başkan Vekili Recep GÜNEY,Saçak Belediye Başkaın Ramazan YARIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail DOĞRU,İlçe Müftüsü Mustafa YEŞİLORMAN ve Daire amiarleri ,Okul Müdürleri, Öğretmenler ,Öğrencilerin vede Çerkeş halkının katılımı ile yapıldı.

Proğramımız saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunuşu ile başladı. Ardından misafirlerimize sunduğumuz Kuran-ı Kerim tilaveti izleyicilerimiz tarafından büyük beğeni topladı.Ardından okul müdürümüz sayın Bayram Boylu açılış konuşması yaptı. Sonrasında Selam grubu öğrencilerimizin selamlama gösterisi uzun süre alkışlandı. İlçe müftümüz sayın Mustafa Yeşilorman günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Fotoğraflarla Hadis-i Şerifler adlı sinevizyon gösterisi yapılmıştır.Ardından Peygamberimizin Hayatı adlı oratoryo gösterisi sunuldu ve ilahi dinletisi ile misafirlerimiz duygusal anlar yaşadı. Gül devri çocukları adlı tiyatro gösterimizin akabinde şiir kompozisyon ve mektup dallarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Proğramımız dualarla sona ermiştir. Proğramımızın sona ermesinden sonra saygıdeğer ilçe milli eğitim müdürümüz İsmail DOĞRU ve okul müdürümüz Bayram BOYLU, emeği geçen öğretmenlerimiz Tuğba AKER, Meryem MUTLU, Sonnar USTA, Mustafa GÜLER ve Haşim ŞEN ile öğrencilerimize tebrik ve teşekkürlerini sundular.

Kutlu Doğum.Kutlu DoğumKutlu DoğumKutlu DoğumKutlu DoğumKutlu DoğumKutlu Doğum